DINE TARME

 

Hvis du vil vide om din krop fungerer normalt, så kig på din afføring.

Hvis du altid har fået alle næringsstoffer, og ellers ikke har udsat dig krop for stress, sorg eller for megen tristhed, så vil du have den perfekte afføring.

 

Hvis det hele er tip top i orden, så vil din afføring have en konsistens, der gør, at du ikke får noget på papiret , når du tørrer dig. Ja faktisk behøver du ikke tørre dig. Der vil heller ikke være særlig meget lugt. Det skal bare lugte lidt syrligt.

Du skal have afføring hver dag, helst flere gange om dagen.

 

Uhadada !! Det var nok ikke sådan, du troede det skulle være. Men får du alle de næringsstoffer, du har brug for, så er det sådan.

Jeg kender mange der bruger 2 min. på at komme af med det og så 10 min. på at tørre sig. Det er ikke godt.

 

Hvordan får man så en sund tarm ?

Der er mange ting der spiller ind. PH værdien og fiber indholdet spiller en stor rolle. Der skal spises efter syre base modellen.

Vegetabilske fedtsyre skal der til. Både som omega 3,6 og 9. Men husk det skal IKKE være omega 3 fra fisk, men i stedet f.eks hørfrøolie. Vegetabilsk omega 3 findes i mange fødevarer, men bare i meget små mængder, så det er nemmest at få det i form af hørfrøolie.

Der er brug for Alfa liposyre, kaldet ALA. Det er også nemmest i starten at købe i pille form.

Derudover er der brug for forskellige aminosyre (proteiner ), som de fleste af os spiser rigeligt af, men som mange af os ikke kan fordøje rigtigt og dermed ikke får nok af. De findes i kød, æg, mælk, brune bønner, soja mm.

Hvis du opbygger din krop med den rigtige næring, vil du ikke kun få en sund tarm, men også et roligere sind og bedre fysisk velbefindende.

Du kan få alle oplysninger om at opbygge din krop på mit webinar.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/familieogboern.dk/alternativkost.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405