Historie Vibeke

I mange år har jeg arbejdet med hypnose og mentaltrænning. Jeg har især arbejdet med at hjælpe folk af med afhængigheder med f.eks sukker og cigaretter. Derudover har jeg arbejdet en del med angst og depression. I de fleste tilfælde har kunden efter behandlingen kunnet nedsætte eller helt stoppe med  medicin forbruget.

For 3 år siden blev jeg selv medicin bruger i forbindelse med en voldsom allergi. Mentaltræningen kunne ikke tage det, med den viden jeg havde på det tidspunkt. Efter 2 år med meget travlt på klinikken, samt medicin forbrug pga allergien kunne min krop ikke følge tempoet mere. Jeg blev derfor nødt til  at overdrage klinikken til en anden. Derefter blev jeg sygemeldt, for nu ville jeg gerne blive rask. Igennem teknikker hvor man kan se og måle sin egen energi, udviklede jeg bevidstheden om hvordan jeg kunne blive rask. Min læge havde helt og fuldt støttet mig i min syge periode – sendt mig til forskellige specialister. Jeg fik fortaget mange prøver. Intet kunne fortælle hvor allergien kom fra. Livsenergiens bevidsthed har jeg haft siden jeg var 23. Dengang fik jeg en viden åbnet i stor koncentration.

Gennem livet har jeg ofte haft store opgaver, hvor jeg ikke har kunnet gøre noget – set tavst på hvad der foregik omkring mig. Min barndom var mest præget af sog og sygdom. Igennem livet har jeg selv haft depression og angst, som jeg har bekæmpet med mentaltræning istedet for medicin.

I dag har jeg et godt liv med min kæreste og vores 2 børn

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/familieogboern.dk/alternativkost.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405