IMPOTENS

Der går rigtig mange mænd rundt derude med et potens problem. Da det virkelig er et tabu problem, hører vi ikke meget til det, selvom det er ret invaliderende både fysisk og psykisk at være impotent.

 

For nogle mænd virker det med viagra eller lign for at få rejsning. For andre virker det slet ikke

Oftes virker det ikke, enten fordi man samtidigt indtager en del proteiner, som også transporteres af proton koblede aminosyre transportør ligesom medicinen, eller også er PH værdien i tarmen ikke i orden.

 

Hvorfor er der så så mange mænd, der får potens problemer ?

Ja, det er ligesom alt andet vores system, der er fejl ernæret. Det kan der være mange årsager til impotens. Vi har måske ikke spist mindst 600 gram grønsager hver dag. Eller også var de ikke nok varieret.

Måske har vores system lukket ned for nogle funktioner på grund af sorg, stress eller megen tristhed.

Vores følelser indvirker i høj grad på vores helbred.

Eller måske har man haft konisk diarre i lang tid, så man så at sige faktisk har skidt al næring ud.

En tarm der ikke virker, kan have store vanskeligheder ved f.eks. at optage de lidt vanskelige mineraler som zink og molybdæn. Det er 2 mineraler, som vi som regel for nok af i kosten, men som er lidt svære at optage. De har begge betydning for mænds sexliv. Zink forefindes i sæd op til 2 mg per afgang. Molybdæn har betydning for den nitrogen oxid som kroppen bruger til at få blodkarrene til at slappe af, så blodet kan løbe ud i penis og give rejsning.

Men man skal huske at genopbygge hele kroppen, da de forskellige næringsstoffer samarbejder, så det er ikke nok bare at tage et par mineraler. F.eks har aminosyrerne Arginin og Citrulin også betydning for produktion af nitrogen oxid.

På den anden side skal man også være opmærksom på, at fjerne det der gør, at man er havnet i den tilstand. Altså væk med diarre eller stress.

At være impotent er ikke nødvendigvis en kronisk tilstand. Det er ikke svært at spise sig fra at være impotent, til at få et normalt sexliv igen.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/familieogboern.dk/alternativkost.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405