LAVT STOFSKIFTE

En skjoldbruskkirtel producerer 2 hormoner: · triiodthyronin (T3) · tetraiodthyronin (T4), også kaldet thyroxin Dens funktion består bl.a. i at holde stofskiftet i balance. Indlejret i den bagerste del af de 2 lapper på din skjoldbruskkirtel findes biskjoldbruskkirtlerne, som sørger for at regulere calciumkoncentrationen i blodet.
Der går rigtig mange rundt med et lavt stofskifte som ikke er behandlet rigtigt. En af årsagerne til det er, at man inden for lægevidenskaben ikke tager hensyn til, at der kan være andre dele af kroppen, der ikke fungere.
Lægen behandler ofte kun med T4, som han så forventer at patientens raske lever kan omdanne til T3.
Det er en rigtig vanskelig situation, da man ikke kan starte med at behandle leveren med det samme. Først skal afgiftningsprocessen nedsættes, og så skal der fyldes næringsstoffer på, hvorefter man kan behandle leveren.
Efter at afgiftningsprocessen nedsættes får man ret hurtigt en forbedring af ens helbredstilstand. Det skyldes at kroppen nu får flere kræfter til at få alle processer i gang.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/familieogboern.dk/alternativkost.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405