Min motivation

For snart rigtig mange år siden blev jeg syg. Med søvnløshed, svimmelhed, enormt træthed, hukommelses tab, skiftevis forstoppelse og diarre og eksem.

Jeg blev selvfølgelig af min læge sendt til forskellige undersøgelser, dog uden sønderlige resultater. Jeg fik at vide at jeg bare skulle leve med det – en læge sagde endda, at det måtte være hoved, der var noget galt med.

Det var på det tidspunkt så slemt, at jeg ikke kunne varetage et arbejde. Jeg var enormt træt, bare jeg havde taget et bad. Sent på eftermiddagen kunne jeg begynde at tale som en fuld og ryste af træthed.

Jeg nægtede at ende som førtidspensionist. Jeg ville have det godt igen, for jeg havde ikke engang overskud til  at være social med venner og familie.

Så jeg begyndte at læse og læse og læse, om alt der havde at gøre med de processer, der sker i vores krop. Jeg tog et kursus i ernæringsterapi og jeg afprøvede alt muligt på mig selv.

Det tog flere år at knække koden.

Jeg har åbnet denne klinik, for at andre også kan få glæde af min viden.

Charlotte Frank


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/familieogboern.dk/alternativkost.dk/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405